Responsive webdesign

Sign1 leverer komplette internettløsninger av høy kvalitet. Og har du først valgt å profilere deg på nett bør du også bli funnet der. Vi legger ned mye arbeid i søkemotoroptimalisering.

Internett er med stor sikkerhet det viktigste informasjonsmediet for de fleste av oss. Veldig mange søker på internett etter varer og tjenester. Derfor er synlighet på nettet mer aktuelt enn noen gang. Det er viktig å bli funnet og gjøre et godt førsteinntrykk. Og ikke minst tilby et brukervennlig nettsted med innbydende design og god funksjonalitet, som oppdateres jevnlig med relevant og interessant innhold.

Måten vi bruker nettet på endrer seg stadig, og veldig mange av oss bruker nettbrett og smarttelefoner. For best mulig opplevelse og leservennlighet er det viktig at nettsidene tilpasser seg skjermoppløsningen det leses på. Vi legger vekt på å utforme oversiktlige og brukervennlige nettsteder. Disse rangeres høyt hos Google, basert på de søkeord og begreper som er relevante ift. de varer og tjenester som profileres.

Synlighet på nett

Skal du bli funnet på nett, må Google kunne lese og indeksere innholdet på nettstedet ditt. Hos Sign1 legger vi stor vekt på dette ved utvikling av internettløsninger.

Webutvikling / webdesign fra Sign 1

Se eksempler på arbeid